Artsen And Specialisten Ridderkerk

Verloskundigenpraktijk Ridderkerk

Adres
V Leeuwenhoekstr 87
Plaats
2984 EH Ridderkerk
Telefoon
06 53151899
Website
www.vpridderkerk.nl

Informatie

Wij hebben bewust gekozen voor een kleinschalige praktijk, zodat wij iedere zwangere op een persoonlijke manier kunnen begeleiden. Wij begeleiden de fysiologische zwangerschap, bevalling en kraambed. Ook begeleiden wij onderwaterbevallingen.

Verloskundigenpraktijk Ridderkerk is gevestigd op V Leeuwenhoekstr 87 . Het volgende wordt aangeboden: Artsen And Specialisten In Ridderkerk zijn er 15 andere Artsen And Specialisten. Een overzicht is hier te vinden.

Beoordelingen

1 Beoordelingen, in gemiddeld 5 Stars

anonym schreef op 24-08-2012

Geweldige praktijk!

Dit is de voormalige praktijk van mw. Preesman. Er werken 2 leuke en gezellige verloskundigen, die hart hebben voor hun werk. Daarbij worden ze ondersteund door hun praktijkassistente Betty. Wij zijn ontzettend tevreden! De controles op de praktijk gedurende de zwangerschap waren gezellig en informatief, ik kon ze alles vragen en kreeg een duidelijk antwoord. Ze zijn altijd te bereiken en dat geeft een gerust gevoel. Daarbij ben ik fantastisch ondersteund tijdens mijn bevalling en kijken mijn man en ik er met een goed en tevreden gevoel op terug. Ook heb ik een super kraamweek gehad, waarin in veel aan mijn verloskundigen heb gehad. Kortom; ik raad ze iedereen die van persoonlijke benadering en individuele begeleiding houdt aan en mocht ik nog een kindje krijgen, dan zijn zij de eerste die ik bel!

Categorieën

Artsen And Specialisten
0653151899 06-53151899 +31653151899

Kaart V Leeuwenhoekstr 87